Soțul Dianei Șoșoacă a fost condamnat pentru ultraj

Dumitru Silvestru, soțul cunoscutei politiciene Diana Șoșoacă, a fost recent condamnat de Judecătoria Sectorului 1 din București, urmând să primească o pedeapsă de 180 de zile-amendă și o amendă de 18.000 de lei.

Acesta a agresat un polițist.

La postul TV RAI UNO s-a realizat un reportaj care documenta activitatea și declarațiile controversate ale Dianei Șoșoacă.

Dumitru Silvestru a fost filmat atacând un polițist, iar imaginile au fost difuzate la TV, atrăgând critici și discuții în spațiul public și online.

Astfel, decizia Instanței obligă inculpatul să acopere costurile procesului, în valoare de 2.500 de lei. Sentința poate fi contestată în apel, în termen de 10 zile.

Se cunoaște faptul că Silvestru a mai fost implicat și în alte scandaluri, printre care un scandal în care a fost implicat un jurnalist român, unde soțul lui Șoșoacă a fost foarte agresiv.

În societatea românească se pare că aceste acte de violență se repetă des, aplicarea legii fiind esențială pentru menținerea ordinii și integrității publice astfel că, această condamnare a lui Silvestru este un avertisment serios pentru cei care au astfel de comportament.

Așadar, asemenea acte de violență trebuiesc tratate cu seriozitate, iar justiția să își facă datoria printr-o abordare riguroasă și a unei responsabilizări colective.

Pedeapsa aplicată nu urmărește doar sancționarea comportamentului agresiv, ci descurajarea și prevenirea unor astfel de incidente în viitor.

Sursa substantial.ro

Redactori RadioEasy: Miruna Goci/Andrei Goci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *