Strada AEROPORTULUI a fost data in folosință astăzi

Modernizarea a costat 2,25 milioane de euro, 95% din sumă fiind asigurată din bugetul Consiliului Județean Bacău;

  • Proprietarul străzii este Primăria municipiului Bacău care va asigura întreținerea, salubrizarea, iluminatul public și fluidizarea traficului rutier pe cele 4 benzi ale străzii Aerportului;

Cu acest prilej, președintele Sorin Brașoveanu a prezentat distincția primită de aeroport în cadrul Galei ”Descoperă Nord-Est”, organizată de Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Est, pe 12 decembrie, la Iași iar conducerea Regiei Aeroportului a prezentat bilanțul activității pe anul 2019 precum și perspectivele de dezvoltare a Aeroportului în orizontul de timp 2020-2024.

Sorin Brașoveanu: ”Este un proiect așteptat de noi toți, care a fost finalizat și pe care astăzi îl dăm în folosință. Era mai mult decât necesar ca poarta de intrare în Bacău și în Regiunea Nord-Est să fie la standarde europene, în acord cu aeroportul băcăuan care, datorită proiectelor mari de investiții de care beneficiază se situează acum în topul aeroporturilor din țară. Am făcut o promisiune băcăuanilor, ca până la finalul acestui an să dăm în folosință Strada Aeroportului și ne-am ținut de cuvânt!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *