Swimathon Bacău 2019

Save the date! Pe 10 mai de la ora 18:00, ai șansa să înoți pentru o cauză în care crezi cu adevărat. Găsește cauza pentru care vrei să atragi fonduri, fă-ți echipă cu încă 5 oameni care, la fel ca tine, fac lucrurile să se întâmple și înotați pentru cauza aleasă pe 10 mai 2019.

Nu uita că ai nevoie și de susținători. Dacă îți dorești să aduni suficente fonduri pentru a susține cu adevărat cauza pentru care înoți, ai nevoie de bani. Până pe 10 mai ai timp să îți suni prietenii și de ce nu, companiile care crezi că ar fi interesate să ofere sponsorizare pentru cauza ta. Totul depinde de tine și de ceilalți 5 înotători. Voi sunteți eroii!

Împreună facem valuri în comunitate!

Swimathonul este o platformă de atragere de fonduri pentru cauze și proiecte din comunitatea locală, deghizată sub forma unei competiții de înot.

Proiectul pe care îl înscrii la Swimathon vorbește despre preocupările tale, despre perspectiva ta asupra lucrurilor, despre implicarea și disponibilitatea ta de a crea un impact pozitiv în comunitatea în care trăiești.

A înota sau a dona la Swimathon înseamnă a da voce lucrurilor de care îți pasă! Timpul și banii tăi sunt investiți cu suflet și energie. Este modul tău de a spune că împărtășești aceleași valori și vrei să fii parte din soluția propusă de proiectul pe care îl susții

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *