Tânăr de 24 ani, surprins de polițiștii băcăuani în timp ce se manifesta agresiv în autobuz

Îa data de 11 ianuarie, în jurul orei 15.30, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică și Evidența Persoanei, care efectuau verificări în mijloacele de transport în comun pentru respectarea măsurilor de prevenție împotriva virusului Sars- CoV-2, s-au autosesizat cu privire la faptul că, într-un autobuz în zona Cascada, o persoană de sex masculin tulbura grav ordinea și liniștea publică amenințând că se va arunca în fața trenului, de pe podul Narcisa.

A fost identificat numitul M.F.I. în vârstă de 24 ani, din comuna Gioseni, județul Bacău, care pe fondul consumului de substanțe halucinogene se manifesta agresiv, polițiștii locali luând măsura imobilizării și apelării Serviciului de Urgență 112. Acesta a fost transportat și internat în cadrul Spitalului Județean de Urgență Bacău – Secția Psihiatrie pentru efectuarea de investigații medicale de specialitate.

Poliția Locală a Municipiului Bacău îndeamnă pe această cale cetățenii municipiului Bacău să semnaleze echipajelor din teren sau prin telefonul cetățeanului 0234/986, orice situație care creează un real disconfort, în vederea soluționării, conform competențelor stabilite prin lege.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *