Tanără de 15 ani dispărută. Aceasta a fost văzută ultima dată in autogara Pristyl Roman

La data de 14.01.2020, orele 15.11, lucratorii Postului de Politie Ruginoasa, au fost sesizati prin SNUAU 112 de catre numitul Vlascu Constantin, din comuna Ruginoasa, sat Bozienii de Sus, judetul Neamt, despre faptul ca nepoata sa, minora Codita Valentina, in varsta de 15 ani, care locuieste la el, fara forme legale, a plecat de la domiciliu, in data de 14.01.2020, in jurul orelor 07.00, spre scoala, in mun. Roman si de atunci nu a mai revenit.

Din verificari s-a stabilit ca minora a plecat cu microbuzul in mun. Roman, unde s-a intalnit cu un prieten de varsta apropiata, impreuna cu care au plecat intr-o directie necunoscuta, fara a merge la cursurile scolare.

Obiecte de imbracaminte: pe cap un fes de culoare neagra, cu inscriptia QUEEN, era imbracata cu un hanorac de culoare neagra, o geaca de tercot de culoare verde inchis, cu gluga imblanita, pantalon tip blue jeans culoare neagra, strans pe picior, bocanci cu toc din piele de culoare visinie, tip trei sferturi, imblaniti in partea superioara.

Semnalmente:
Inaltime:160 cm, Greutate:45 kg, Culoare piele:ALBA, Corpolenta:SLAB, Culoare par:SATEN, Natura par:DREPT, Lungime par:LUNG, Contur fata:OVAL, Inaltime frunte:MIJLOCIE, Inclinare frunte:VERTICALA, Culoare ochi:VERZI, Marime urechi:MIJLOCII,

Cine o vede si o recunoaste poate suna la numarul de telefon, 0733469918, sau poate apela numarul unic de urgenta 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *