Tineri cercetati penal pentru participarea la întreceri neautorizate pe drumurile publice

În contextul informațiilor apărute în mediul online cu privire la două autoturisme care circulau cu viteză în zona centrală a municipiului Bacău, punând în pericol siguranța rutieră, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Bacău a dispus efectuarea de verificări.

În urma activităților desfășurate în zona respectivă, imediat după producerea incidentului, polițiștii de la rutieră au identificat autoturismele şi proprietarii acestora.

De asemenea, la data de 24 februarie a.c. au fost identificaţi şi depistaţi conducătorii autovehiculelor, respectiv, doi tineri, ambii în vârstă de 32 de ani care, la data de 23 februarie a.c. ar fi condus cele două autoturisme punând în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la traficul rutier.

Cei doi sunt cercetaţi în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de participarea în calitate de conducător de vehicul la întreceri neautorizate pe drumurile publice, punând în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la traficul rutier.

Totodată, poliţiştii băcăuani au luat măsura reţinerii permiselor de conducere a celor doi tineri, cărora le-au fost eliberate dovezi fără drept de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *