TRAGEDIE în Răcăciuni: 2 răniți și un mort după ce un autoturism s-a izbit frontal de un TIR!

UPDATE ORA 9:00 : Azi dimineata, in jurul orei 04.30, un conducator auto de 54 de ani, in timp ce conducea un autoturism pe Dn 2, in localitatea Racaciuni, pe fondul oboselii la volan, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune frontala cu ansamblul de vehicule, format din cap tractor si semiremorca.

Din impact, ambele autovehicule au iesit in afara partii carosabile. In urma accidentului, a rezultat decesul cond.auto de 54 de ani, ranirea grava a pasagerei din autoturism, o femeie de 42 de ani si ranirea usoara a conducatorului TIR-ului, în vârstă de 39 de ani, din județul Prahova. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

UPDATE: TIR-ul, încărcat cu legume, s-a izbit de un autoturism, oprindu-se, în final, într-o casă. În urma accidentului 3 persoane au rămas încarcerate. 2 dintre ele au fost internate la spital, iar cealaltă a murit.

Polițiștii au deschis o anchetă. Dacă șoferul TIR-ului este vinovatul, el va avea deschise dosare penale pentru vătămare corporală, respectiv, ucidere din culpă.

Știrea inițială:
În urmă cu puțin timp, pe raza localității Răcăciuni, județul Bacău, s-a produs un accident, în urma căruia un TIR a smuls un gard de tablă și s-a oprit într-o casă.

Din primele informații se pare că, în urma accidentului, o persoană a fost rănită.

Vom reveni cu mai multe detalii.

One thought on “TRAGEDIE în Răcăciuni: 2 răniți și un mort după ce un autoturism s-a izbit frontal de un TIR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *