Trei bărbați au furat 193.000 de euro din mașini, cu ajutorul unor dispozitive electronice

Luni, 28 august, Poliția Municipiului București a pus în executare 10 mandate de percheziții domiciliară, în București și în județul Ilfov, într-un dosare de furt calificat cu un prejudiciu de 193.000 de euro.

Cei trei bărbați implicați au vârste cuprinse între 44 și 52 de ani.

Infractorii au folosit dispozitive electronice de captare a semnalului emis de telecomanda de închidere centralizată și au desasigurat portierele a 3 autoturisme. Ei au sustras dintr-o singură mașină suma de 180.000 de euro, și din celelalte două, restul până la suma declarată mai sus.

Astfel, a reieșit faptul că bărbatul de 52 de ani, ajutat de cel de 44 de ani, care a asigurat locul, ar fi pătruns în interiorul unei alte mașini, parcată la o adresă din sectorul 2, de unde a sustras un plic cu 180.000 de euro, iar cel de-al treilea bărbat, în vârstă de 47 de ani i-ar fi ajutat cu mașina spre a-i lua de la fața locului.

Se pare că doi dintre aceștia au fost duși la audieri, pe când bărbatul de 44 de ani, nu a fost găsit deocamdată.

Cercetările continuă de către Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă judecătoria sector 2 București, ca aspect a trei infracțiuni de furt calificat.

Atenție mare! Se pare că nici dispozitivele electronice nu sunt sigure, nu mai lăsați obiecte de valoare sau bani în mașini, pentru că se pare că au început să le cloneze ca pe CIP-uri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *