Un bărbat a fost identificat de jandarmii băcăuani, după ce a agresat fizic două persoane

Luni 15 februarie, în jurul orei 21.50, un echipaj de jandarmerie a fost sesizat cu privire la faptul că un bărbat a agresat fizic două persoane pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Bacău.

Jandarmii ajunși în scurt timp la adresa indicată au constatat că cele sesizate se confirmă, iar în urma verificărilor efectuate au stabilit că apelantul, în timp ce se deplasa cu autoturismul proprietate personală, a observat un bărbat ce alerga după mașina sa, lovind-o și provocându-i zgârieturi și îndoituri în zona portierei dreapta față.

Ulterior, după ce apelantul a oprit mașina, bărbatul respectiv a deschis portiera și a început să îl lovească atât pe acesta, cât și o altă persoana aflată în autovehicul, motivul agresiunii fiind niște neînțelegeri mai vechi între cei trei.

Jandarmii i-au întocmit agresorului actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,lovire sau alte violențe” și ,,distrugere”, acestea fiind înaintate ulterior organelor de urmărire penală, în vederea continuării cercetărilor şi aplicării măsurilor legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *