Verificarea respectării măsurilor stabilite pentru prevenirea răspândirii COVID 19 continuă

În ultimele 72 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost continuate acţiunile de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, impuse pentru prevenirea răspândirii Sars-Cov-2.

La acțiuni organizate și desfășurate în acest sfârşit de săptămână, pe raza județului, au participat, zilnic, 240 de polițiști din cadrul I.P.J. Bacău, polițiști locali, jandarmi, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, împreună cu celelalte autorităţi cu atribuţii în domeniu au efectuat verificări în zonele aglomerate, centre comerciale, în piețe, pe terase și în trafic.

S-a acționat în zonele aglomerate din județ, turistice și de agrement, în zonele pietonale,târguri și piețe, centre comerciale, supermarketuri, dar și în mijloacele de transport în comun.

În total au fost verificate 409 societăți comerciale și au fost legitimate 2465 de persoane. De asemenea, au fost oprite în trafic, pentru control, 794 de autovehicule (163 dintre acestea fiind mijloace de transport în comun).

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 241 de sancțiuni contravenționale în valoarede 9.860 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *