Viceprimarul Dragoș Ștefan către PSD: “Opriți circul din Consiliul Local!”

Situație fără precedent în cadrul coaliției aflată la guvernarea locală. PSD i-a retras sprijinul primarului Necula din cauza războiului declarațiilor dintre acesta și europarlamentarul Dragoș Benea, viceprimarii nu prea au atribuții, fiindu-le luate de primar, în urma unor conflicte puerile iar municipiul are nevoie de mai multe zeci de milioane de lei pentru a evita un dezastru economico-administrativ. Totul a culimat cu cearta din ședința extraordinară de ieri, atunci când consilierii locali PSD au sărit la gâtul primarului, până mai ieri coleg de partid în vreme ce liberalii și viceprimarul Ștefan au părăsit sala, acuzând faptul că nu vor să fie părtași la o vendetă de partid.

Pentru că situația este mai mult decât îngrijorătoare, viceprimarul Dragoș Ștefan face un apel către „actorii” implicați să lase deoparte răzbunările politice, altfel Bacăul se va prăbuși de tot. “Bacăul se află într-o situație fără precedent, cu vistieria aproape goală. În aceste condiții, fac un apel către consilierii PSD să lase deoparte politica, răzbunarea și ranchiuna și să pună umărul să găsim căile de rezolvare”, susține Ștefan.

De altfel, viceprimarul a ieșit de ceva vreme public și a tras semnale de alarmă referitoare la modul în care funcționează administrația locală. “Am anticipat că, după retragerea sprijinului politic primarului Cosmin Necula, consilierii PSD se vor da în stambă, în fața unui primar ineficient și lipsit de viziune, care și el se face vinovat de lipsa de dialog, dar și de pierderea banilor la Insula de Agrement”, scrie Ștefan, pe Facebook. Totodată, viceprimarul zice că visteria orașului este aproape goală, lucru care nu s-a mai întâmplat niciodată până acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: