120 programe de formare profesională vor începe în luna noiembrie 2020, la nivel național

1.703 persoane vor participa la cursurile gratuite organizate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă în luna noiembrie 2020.

Programele de formare profesională cu cele mai multe locuri disponibile vizează calificări precum: Operator introducere validare și prelucrare date – 142 persoane, frizer, coafor, manichiură, pedichiură – 127 persoane, lucrător în comerț – 118 persoane, frizer – 70 persoane, contabil – 69 persoane, agent de securitate – 68 persoane, instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze – 58 persoane, barman – 56 persoane, bucătar – 54 persoane.

Judeţele în care, în luna noiembrie 2020, se vor organiza cele mai multe cursuri, cu număr mare de participanţi, sunt: Vrancea (252 persoane), Dâmbovița (120 persoane), București (110 persoane).

Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa agenţiei teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă în a cărei rază au domicliul sau reşedinţa sau pot vizualiza oferta de cursuri pe www.anofm.ro, la secţiunea “Persoane fizice/Cursuri de formare profesională”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *