400 de locuri disponibile în cele două unități de învățământ postliceal care formează subofițeri jandarmi

Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău recrutează candidați pentru admiterea în instituțiile de învățământ pe locurile destinate formării inițiale a cadrelor militare ale Jandarmeriei Române, în vederea ocupării celor 400 de locuri disponibile în cele două unități de învățământ postliceal care formează subofițeri jandarmi, respectiv:

  • Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, cu un număr total de 200 locuri, din care 155 l.G.J.R.( 4 locuri romi și 2 locuri minorități), 25 S.I.E. și 20 S.P.P.;
  • Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, cu un număr total de 200 de locuri, din care 175 I.G.J.R. (4 locuri rromi și 2 locuri minorități) și 25 S.I.E.

Tinerii care au intre 18 și 27 de ani și doresc o carieră militară, sunt aşteptați pentru înscriere în perioada 15 februarie – 28 februarie, la sediul instituției noastre situat pe str. Constantin Musat, nr 4, municipiul Bacău, de luni până vineri, între orele 09.00-14.00.

Important: Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate evaluarea psihologică a candidaților, proba de evaluare a performanței fizice și a cunoștințelor, iar, în final, examinarea medicală a candidaților rămași în concurs după parcurgerea etapelor amintite.

Detalii suplimentare privind condiţiile de participare, documentele dosarelor de concurs și desfăşurarea examenelor se pot obține accesând site-ul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, www.jandarmeriabacau.ro – carieră, pagina de facebook a unității, INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN BACAU sau la telefon 0234.543131– interior 24535/24537.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *