A murit actorul COSTIN MĂRCULESCU

Costin Mărculescu a fost găsit mort, in noaptea de miercuri spre joi, în locuinţa sa. Vecinii spun că acesta nu mai fusese văzut de mai mult de trei zile şi nici nu răspundea la uşă. Anunțul a fost făcut în emisiunea de televiziune Extra Night Show, prezentată de Dan Capatos, la Antena 1.

Potrivit unor surse din cadrul ISU, actorul a fost găsit mort în cada din locuința sa. Mai multe echipaje au intervenit, după ce vecinii au alertat autoritățile.

„Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele, dar nu a mai fost văzut de vecini. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini”, a relatat Horațiu Tudor, reporter al emisiunii.

Au fost solicitate şi echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezenţa unor martori s-a patruns în locuinţă, unde a fost găsit decedat un bărbat. Cazul fost preluat de Biroul Morţi Supecte şi Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei”, precizează Poliţia Bucureşti.

 Corpul neînsufleţit al lui Mărculescu a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Nascut la 29 iunie 1969 la Craiova, Costin Marculescu a debutat in televiziune in anul 1984, la varsta de 15 ani, in doua piese TV “Misiune speciala” si “Ecaterina Teodoroiu”, iar in Cinematografie in 1985 in filmul regizoarei Cristiana Nicolae “Al patrulea gard langa debarcader”, in 1986 a avut sansa sa fie distribuit in cel mai bine vandut film romanesc din istorie in regia lui Nicolae Corjos, celebrul “Liceenii” alaturi de Stefan Banica Jr., Oana Sarbu, Mihai Constantin, Tudor Petrut, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivascu etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *