Profesoară de religie, decedată intr-un accident neobișnuit

UPDATE 2: Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat pentru un post de televiziune că ”Regulamentul spune foarte clar că pacientul nu trebuie să fie lăsat singur în spatele ambulanței” și s-a pornit o anchetă pentru a stabili cauzele în care pacienta a reușit să sară din ambulanță, așa cum cei de la Serviciul Județean de Ambulanță Bacău au declarat. Și polițiștii au intrat pe fir și au pornit o anchetă.

UPDATE: Din sursele Radio Easy, evenimentele s-au desfasurat astfel: cadrul didactic de la Colegiul V. Alecsandri a suferit un accident rutier, la care s-au deplasat atât poliția cât și o ambulanță, victima fiind conștientă. Pe parcursul drumului pacienta ramânând nesupravegheată in ambulanță, a reușit să deschidă ușile prin interior, apoi s-a aruncat din aceasta.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Colegiul Național ”Vasile Alecsandri” Bacău este în doliu, asta după ce azi-noapte, în jurul orei 4:00, profesoara de religie Olteanu Loredana, în vârstă de 41 de ani, a decedat în secția de neurochirurgie a Spitalului Județean de Urgență Bacău.

Cauza exactă a morții nu este cunoscută momentan. Au fost vehiculate mai multe ipoteze despre motivul decesului, însă surse din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bacău confirmă faptul că azi-noapte(n.r – 22 mai 2019), pacienta a sosit cu ambulanța la Unitatea de Primiri Urgențe, după care aceasta a fost transferată la secția neurochirurgie, unde a decedat.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate!

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

  1. E adevărat ca cei din ambulanță te lasă singur în spate. Mi s a întâmplat și mie, îmi era tare rău și frică în mașină. La curbe te țineai exact de mânerul de la ușa, pentru ca acolo e scaunul pe care te-a pus asistenta. N-am spus nimic, m-a dus apoi în sală de urgență ca pe un sac. Cine știe cum s-a întâmplat?

error: