Premierul Viorica Dăncilă in vizită la Bacău

Miercuri, 22 mai 2019, la ora 10,00 Bacăul a fost gazda vizitei efectuate de Prim Ministrul României, doamna Viorica Vasilica Dăncilă la obiectivul de investiții Insula de Agrement Bacău,

Vizita a urmarit stadiul fizic al proiectului de reabilitare și modernizare al Insulei de Agrement, precum și lucrările privind decolmatarea lacului din jurul insulei.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a fost însoțită de către senator Dragoș Benea, de primarul municipiului Bacău, Cosmin Necula, coordonatorul grupului de lucru, subprefectul județului Bacău, Valentin Ivancea, precum și de către reprezentanții ABA Siret, și directorul de investiții al ANAR, Vlad Marcoci. 


”Activitatea grupului de lucru, condusă direct de subprefectul Ivancea, elimină barierele administrative/ birocratice astfel încât constructorii să aibă front de lucru, să nu existe probleme administrative”, a menționat senatorul Dragos Benea.


Primarul municipiului Bacău, Cosmin Necula, a subliniat faptul că, în cadrul acestui proiect comun Municipalitate – Guvern, „se lucrează într-o echipă – administrație locală, autorități guvernamentale de nivel județean – pentru finalizarea Insulei de Agrement, un obiectiv așteptat de toți băcăuanii. Complementar, lucrările de decolmatare înaintează intr-un ritm susținut”.

„Eu cred ca daca se lucreaza in acest ritm si se respecta termenul si am aceasta certitudine, este in beneficiul cetatenilor, si cei care vor castiga vor fi cetatenii. Voi veni atunci cand va fi finalizata lucrarea, inteleg ca la 1 septembrie, eu sper sa ne chemati in august, si sa devansam , nu sa avem intarzieri.” a tinut sa declare premierul Viorica Dăncilă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *