Accident rutier mortal în Dărmănești. O tânără de 23 de ani a decedat

O tânără a decedat într-un grav accident rutier, după ce șoferița autoturismului in care se afla aceasta, a pierdut controlul direcției, izbindu-se de un parapet după care s-a rostogolit până a ajuns în albia unui râu. În mașină se mai aflau trei tineri, iubitul acesteia, în vârstă de 25 de ani și alți doi tineri în vârstă de 29, respectiv 23 de ani. Fata de 23 de ani, a fost transportată la UPU Moinești, în cele din urmă, aceasta a decedat la spital. Tânăra era din Focșani și venise să-și viziteze iubitul, care locuia în Dărmănești.

Șoferița in vârstă de 24 de ani, este și ea în stare grava cu mai multe plăgi, traumatisme toracice, fractură de șold, traumatism cranio-cerebral, dar și alte leziuni. Iubiții celor doua tinere au fost transportați la spitalul din Comănești, de asemenea și aceștia sunt răniți.

Accidentul a avut loc sâmbătă, 24 aprilie, în jurul orei 18:40, pe DJ 123, Valea Uzului – Dărmănești, județul Bacău. După impact, iubitul șoferiței, a sunat la numărul unic de urgență 112 și a sesizat poliția de producerea accidentului.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *