Doi tineri de 19 si 23 de ani, surprinși de polițiștii băcăuani în timp ce sutrăgeau flori din Parcul Cancicov

Sâmbătă 24 aprilie, în jurul orei 23.50, polițistul local aflat la dispeceratul de monitorizare al Poliției Locale a Municipiului Bacău a surprins pe camerele de luat vederi din Parcul Cancicov, doi tineri care sustrăgeau lalele din zona fântânilor arteziene.

La locul faptei s-a deplasat un echipaj din cadrul Compartimentului Intervenții care i-a surprins pe cei doi tineri îndreptându-se cu aproximativ 215 fire de lalea spre ieșirea din zona Colegiului Național Pedagogic „Ștefan cel Mare” Bacău.

Prinși în fapt, numiții G.G M. în vârsta de 23 ani din satul Ruși-Ciutea, comuna Letea Veche și I.L.M în vârstă de 19 ani, din satul Bijghir, comuna Tamași au precizat că a sustras florile de pe domeniul public în scopul comercializării lor în Duminica Floriilor.

Pentru fapta comisă polițiștii locali au întocmit documentele premergătoare privind constatarea infracțiunii de furt, acestea precum și persoanele fiind predate polițiștilor din cadrul Secției 2 Poliție în vederea continuării cercetărilor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *