Acţiuni pentru siguranţa cetăţenilor desfăşurate de poliţişti pe raza judeţului Bacău

În acest weekend, poliţiştii băcăuani au desfăşurat activităţi specifice pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale atât în mediul urban, cât şi rural.

La data de 14 decembrie a.c., poliţiştii oneşteni, împreună cu jandarmi au acţionat pe raza comunelor Coţofăneşti şi Căiuţi, pentru siguranţa cetăţenilor.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 25 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 9640 de lei.

Au fost aplicate 7 sancţiuni contravenţionale pentru încălcări ale normelor de convieţuire socială, iar pentru abateri de la regimul rutier, 16, din care 7 pentru depăşirea limitei legale de viteză.

Totodată, s-a luat măsura reţinerii a 2 permise de conducere şi 2 certificate de înmatriculare. În noaptea de 14/15 decembrie a.c., poliţiştii rutieri din Bacău au acţionat pentru prevenirea şi combaterea consumului de alcool la volan.

Aceştia au efectuat testări conducătorilor auto, cu aparatul etilotest, fiind constatate 12 fapte de consum de băuturi alcoolice de natură contravenţională.

Totodată, au fost constatate 4 infracţiuni la regimul rutier. În cadrul acţiunii, poliţiştii au reţinut 15 permise de conducere.

La data de 15 decembrie a.c., poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Bacău, împreună cu reprezentanţi ai DSVSA, poliţişti locali şi jandarmi au acţionat pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice şi combaterea comerţului ilicit în târgul auto din localitate.

Astfel, poliţiştii au verificat unităţile economice, fiind aplicate 4 sancţiuni contravenţionale în valoare de 4.200 de lei.

Pentru siguranţa cetăţenilor, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău vor organiza şi în perioada următoare, acţiuni preventiv- reactive în sistem integrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *