Au început pregătirile pentru concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne.


Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău recrutează candidați pentru participarea la sesiunile de admitere organizate în perioada 2019 – ianuarie 2020 în instituţiile de învăţământ care realizează formarea iniţială a personalului pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne, învăţământ cu frecvenţă și învăţământ cu frecvenţă redusă, după cum urmează:
Învăţământul postliceal:
a) concursul de admitere la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca (atât pentru locurile proprii, cât şi pentru locurile altor beneficiari) – numai pentru sesiunea ianuarie 2020;

b) concursul de admitere la Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea (în situaţia în care candidaţii nu au domiciliul într-un judeţ limitrof frontierei de stat) – numai pentru sesiunea ianuarie 2020;

c) concursul de admitere la şcolile postliceale din cadrul M.Ap.N., pe locurile M.A.I.; Locurile la instituțiile de învățământ care formează personal pentru Ministerul Afacerilor Interne sunt comune pentru femei și bărbați.

Detalii cu privire la condiţii, depunerea dosarelor de recrutare, precum şi alte informaţii de interes pot fi obţinute, de către persoanele interesate, consultând anunţul publicat pe pagina de internet a IPJ Bacău, în secţiunea Carieră/Admitere unități de învățământ sau se pot adresa direct Serviciului Resurse Umane din cadrul I.P.J.Bacău.

Cererile de înscriere ale candidaţilor pentru concursul de admitere la unitățile de învățământ postlicealale M.A.I. (Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj Napoca, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea) pentru sesiunea ianuarie 2020, se primesc până la data de 15.11.2019.

Data limită până la care candidaţii vor depune dosarul de recrutare în volum complet pentru unitățile de învățământ postliceal ale M.A.I. (Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj Napoca, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea), pentru sesiunea ianuarie 2020 este 16.12.2019.

Pentru informare şi înscriere la una dintre instituţiile prezentate, persoanele interesate se vor prezenta la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, cu sediul în municipiul Bacău, strada Alexei Tolstoi, nr. 2-4, judeţul Bacău, în zilele lucrătoare, de luni până vineri. Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0234 / 202000, int. 20132.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *