„AUTOAPĂRAREA – EDUCAŢIE ŞI SPIRIT”. Seminar Tehnic Internaţional desfășurat la Tg. Ocna

În perioada 5 – 7 iunie, Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna, în parteneriat cu Federaţia Română de Taekwondo WTF, Primăria Oraşului stațiune Târgu Ocna și TNT PRODUCTION, a organizat – ediţia a IX – a a Seminarului Tehnic Internaţional „AUTOAPĂRAREA – EDUCAŢIE ŞI SPIRIT”.

Ca o traditie, seminarul a reunit si in acest an instituţiile ce fac parte din sistemul public de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională ale statului care au atribuţii în instituirea şi menţinerea ordinii publice.
La această ediție au participat delegaţii formate din specialişti în autoapărare, pregătire fizică şi militară din cadrul următoarelor instituţii: Inspectoratul Județean de Poliție Bacău, Detașamentul cu destinație specială ”Pantera” din Republica Moldova, Școala militară de subofițeri de jandarmi ”Petru Rareș” Fălticeni, Academia Forțelor Aeriene ”Henry Coandă” Brașov, Baza 95 Aeriană ”Erou căpitan aviator Alexandru Șerbănescu” Bacău, Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, Poliția Locală a Municipiului Bacău, U.M. 01801 Bacău – grupul 2 CSRAT din cadrul Brigăzii 76, Gruparea de Jandarmi Mobilă Brașov, Structurile asociate pentru măsuri de securitate specială din Administrația Națională a Penitenciarelor și Școala de Agenți de Poliție ” Septimiu Mureșan” Cluj – Napoca.

Invitați speciali la eveniment au fost reprezentanții TNT Production, Președintele Federației Române de Taekwondo – Dl. Constantin Apostol, reprezentanți ai Administrației Naționale a Penitenciarelor din Republica Moldova, precum şi specialişti din Polonia sau Cehia, dar si prezența deosebita a Dlui General de armată (r) Mircea CHELARU, fost Șef al Statului Major al Armatei Române.

Delegațiile instituțiilor participante și elevii Școlii au prezentat programe demonstrative cuprinzând elemente de intervenţie profesională şi specifică, în Parcul Măgura, fascinând publicul spectator format din elevii școlilor din orașul Târgu Ocna, invitați din țară și străinătate.

Spre incantarea tuturor celor prezenti la eveniment, Clubul Sportiv Soimul Bacau coordonat de Dl. Antrenor Sinodor Socea – 3 Dang / cadru militar, a executat o dinamica demonstratie de Vovinam Viet Vo Dao, prezentand atat tehnici militare de autoaparare specifice artelor martiale vietnameze cat si tehnici de arme!
Felicitari tuturor pentru aceasta constructiva editie a Seminarului Tehnic International!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *