Campania „Nu suntem doar un număr” la final

Campania inițiată de Asociația ,,Vreau să ajut” – Bacău, a adus astăzi 26 aprilie 2019, în Vinerea Mare, o rază de lumină pe chipurile a 47 copii din centrul de plasament PRO FAMILIA din Bacău.

Încă de dimineață o parte din membrii asociației au fost prezenți la sediul Radio Easy pentru a aranja cele 47 pachete care urmau să ajungă la acei copilași. Ajunși la destinație, in curtea centrului ne așteptau copiii nerăbdători să vadă ce le-am adus.

„Am rămas marcat când am ajuns la ei, de faptul că unii copiii au îmbrățișat pe rând fiecare membru al asociației, parcă ne cunoșteam de o viață și nu ne mai văzusem de mult. Nu au fost multe produse, deoarece am inițiat această campanie din scurt, dar pe chipurile lor am văzut bucuria de a primi ceva. Fiecare pachet a conținut câte o pungă pufuleți, o banană, un iaurt, o eugenie, un măr, o portocală, un pachet de biscuiți, un croisant, un ou roșu, o prăjiturică, o bombonică, celor care au avut voie de ciocolată le-am adăugat cate un pachetel cu iepurași și ouă de ciocolată, iar la comun au fost două baxuri de suc fără acid și șapte cozonaci”, a declarat Marian Grajdeanu, unul dintre cei care s-a ocupat de această campanie.

Mulțumim pentru sprijinul acordat: RADIO EASY – BACĂU,  ALEXANDRU GHERASIM,  LUCIAN BERUȘCĂ, TIBERIU STROIA,  ANTON SĂNDIȚA,  GINAC SILVIA,  PAVELUC CRISTINA,  ORJANU MARIAN, fără de care nu am fi reușit să organizăm acest mic gest înainte de sărbătorile Pascale.

Membrii asociației vă doresc să aveți un Paște luminat la fel ca sufletele voastre !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *