Concertul 5Gang in Bacău. SOLD OUT

După succesul absolut al primului lor mare show de la Arenele Romane, din 1 iunie, când au reușit să adune 10.000 de spectatori în două concerte consecutive sold out, 5GANG ajung în această toamnă în toată țara.

Piese precum „SOS”, „Story”, „Scuze” sau recent lansata „VIP” se vor auzi live și în Bacău, sambata 28 septembrie incepând cu ora 16:00. Din păcate pentru cei care nu au reușit sa iși procure bilete trebuie sa va anunțăm ca acest concert de la Bacău este SOLD OUT, cu alte cuvinte nu mai sunt bilete, aceastea epuizandu-se imediat dupa punerea lor in vanzare.

Pe 5GANG îi ştii deja – sunt Selly, Diana, Gami, Pain şi Exploit. Sunt un fenomen fresh românesc cu milioane de admiratori pe youtube. Sunt epicentrul unei comunităţi unite atât online, cât şi offline. Sunt exemplul concret că o gaşcă unită poate realiza orice îşi doreşte, atâta timp cât există prietenie adevărată, multă muncă şi ambiţie.

Cu peste 2 milioane de subscriberi pe propriul canal de Youtube, Selly este cel mai urmărit vlogger din România. Alături de Diana Condurache, Gami, Pain și Exploit, acesta a lansat proiectul 5GANG. Cei cinci au reușit să devină unul dintre cele mai de succes branduri ce hrănesc apetitul comunității YouTube din România, prin versuri în care adolescenții se pot identifica foarte ușor și o energie aparte atât a muzicii, cât și a vlogurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *