Conducători auto depistați la volan sub influența alcoolului şi fără permis

La data de 17 decembrie, în jurul orei 22.00, o patrulă de poliție din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Ştefan cel Mare, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiunilor de serviciu au depistat în flagrant un bărbat de 31 de ani, din comuna Căiuţi, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei aflându-se sub influenţa alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 1,44mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Din verificările poliţiştilor a rezultat că bărbatul în cauză nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi fără permis.

De asemenea, miercuri 18 decembrie, în jurul orei 03.30, poliţiştii băcăuani au depistat în flagrant un bărbat de 32 de ani, din judeţul Suceava, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Unirii, sub influenţa alcoolului.

Bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *