De luni 24 mai începe etapa a II-a a lucrărilor de modernizare a străzii Siretului, din cartierul Şerbăneşti

Strada Siretului, aflată în cartierul Şerbăneşti din municipiul Bacău, asigură legătura rutieră şi pietonală cu Calea Romanului, iar prin str.Triumfului cu Calea Bârladului.

Tronsonul din str. Sirertului propus pentru construire are lungimea = 497 m şi lăţimea = 6 m. Din str. Sirertului se formează din două căi de acces, cu lăţimi de 3 și 4 m, a căror lungime totală este de 250 m.

Nici acest tronson şi nici căile de acces derivate nu au utilităţi (apă şi canalizare), iar partea carosabilă din balast este într-o stare avansată de degradare.

Se va moderniza acest tronson al străzii Siretului şi a căilor de acces – asfaltare, sistem rutier nou (pentru tronsonul în lungime de 497 m: trotuare pe ambele părţi, cu lăţimea de 1,5 m şi pentru căile de acces în lungime de 250 m: trotuare pe o singură parte, cu lăţimea de 1 m), acces spre curți şi utilităţi aferente (apă şi canalizare) pentru toţi consumatorii. Este necesară şi o staţie de pompare. Proiectul prevede şi îmbunătăţirea sistemului de iluminat public.

Antreprenorul general– SC Conextrust SA Bacău va lua toate măsurile ce se impun pentru fluidizarea  traficului  rutier  din  zonă, cu ajutorul reprezentanților Politiei Locale, prin instalarea mijloacelor  de  semnalizare  rutieră  pentru  siguranța  pietonilor, autovehiculelor  și  lucrătorilor.

Lucrările mai sus menționate sunt avizate de toate instituțiile competente.

Cetățenii care tranzitează zona și participanții la trafic sunt rugați să se conformeze semnificației indicatoarelor care se vor monta pe amplasamentul obiectivului de investiție.

https://www.facebook.com/EMCPRESS1/videos/209107847712338

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

error: