Jurământ de credință pentru un absolvent al Academiei de Poliție, repartizat la Bacău

Prefectul Liviu Miroșeanu a participat, vineri, 24 iulie 2020, la ceremonia de depunere a jurământului de credință de către subinspectorul George Vlăduț Milea, absolvent al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, Facultatea de Poliție de Frontieră.

În urma repartiției primite de la Direcția Generală de Pașapoarte din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, domnul subinspector va fi lucrătorul Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte al județului Bacău.

„Mă bucur să avem un nou coleg, care a absolvit o unitate de învățământ atât de prestigioasă, cu tradiție în cadrul mediului academic de la noi. Sunt încrezător că atât determinarea lui, cât și cunoștințele dobândite în anii de școală vor fi un câștig pentru cetățenii județului nostru care vor fi beneficiari direcți ai pregătirii sale în domeniu. De asemenea, ne dorim ca echipa noastră de la Bacău să fie întărită și cu alți colegi cu pregătire de specialitate superioară, lucru pentru care am făcut și demersuri la nivelul Ministerului Afacerilor Interne.

Îi doresc proaspătului nostru coleg bun venit în echipa noastră și îi doresc multe împliniri atât pe plan personal, cât și profesional!”, a declarat Liviu Miroșeanu, prefectul județului Bacău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *