Mâine, 1 octombrie, se deschide stagiunea teatrală, în parcarea din spatele Teatrului Bacovia!

Joi, 1 octombrie, de la ora 19.00, se deschide stagiunea teatrala la Teatrul Municipal „Bacovia”cu, spectacolul „S-a-ntâmplat într-o joi”, de Elise Wilk. Regia artistică și conceptul de imagine îi aparținlui Octavian Jighirgiu, care montează pentru prima dată în Bacău.

Spectacolul va marca și o altă premieră, aceea că va fi prezentat în două variante: outdoor și indoor.  Premiera de joi, 1 octombrie, va avea loc în parcarea din spatele teatrului, într-un format absolutinedit atât pentru actori, cât și pentru public. Regizorul Octavian Jighirgiu ne a vorbit despre noul spectacol:

Octavian Jighirgiu,regizor

Actrita care va deschide spectacolul este Minodora Broscoi care  ne a transmis gandurile sale despre piesa „S-a-ntâmplat într-o joi”.

Minodora Broscoi, actriță

Din distribuție mai fac parte actorii Bianca Babașa, Tudor Hurmuz, Vlad Nicolici, Ștefan Huluba, Andreea Darie, Andi Andriucă, Eduard Burghelea, Giuseppe Torboli. Biletele pentru spectacolul „S-a-întâmplat într-o joi” se vor vinde exclusiv prin agenția de bilete, prețul standard pentru premieră fiind 33 de lei. 

Spectacolul se va juca și în ziua imediat următoare, pe 2 octombrie, tot de la ora 19.00. Accesul spectatorilor se face în limita a 50 de locuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *