Oportunutăți de angajare la Spitalul „Prof. Dr. Eduard Apetrei” din Buhuși

Spitalul „Prof. Dr. Eduard Apetrei” din Buhuși anunță că se fac noi angajări pentru medici, respectând în totalitate legislația în vigoare, pentru a-și extinde echipa medicală în vederea oferirii unor servicii de calitate.

În primul rând, s-au scos la concurs posturi pentru specialiști în domeniile diabetului și bolilor de nutriție, dar și de cardiologie, deoarece sunt tot mai multe cazuri.

Posturile respective sunt cu normă întreagă, iar candidații au șansa de a contribui la îngrijirea pacienților într-un mediu medical modern și bine echipat.

În Spitalul „Prof. Dr. Eduard Apetrei” din Buhuși sunt 173 de paturi destinate internărilor continue, distribuite în 16 secții și compartimente, iar la internările de o zi sunt 20 de paturi.

Astfel, sunt disponibile 5 linii de gardă pentru a acoperi o gamă variată de specialități, atât medicale cât și chirurgicale, ATI, cardiologie și imagistică medicală.

De asemenea, există și o linie de gardă la Compartimentul de Primire Urgențe, conform standardelor impuse de Ordinul nr.1706/2007.

Spitalul acesta are în prezent mai mult de 60 de medici angajați și beneficiază de facilități de vârf, cu echipamente de ultimă generație, cum ar fi RMN și CT.

Poate doar așa medici într-adevăr pregătiți nu vor mai pleca din țară pentru un salariu mai mare.

Sursa desteptarea.ro

Redactori RadioEasy: Miruna Goci/Andrei Goci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *