„Poveste muzicala de vara”, un spectacol muzical pentru toţi băcăuanii, pe Insula de Agrement

Spectacolul „Poveste muzicala de vara” este un proiect muzical, educativ-recreativ, iniţiat şi organizat de două asociaţii din Bacău, în parteneriat: Asociaţia “DĂ MAI DEPARTE 2010’’- HOBBY CLUB şi ASOCIAŢIA PENTRU AMBULANŢĂ BACĂU, pentru susţinerea şi încurajarea tinerilor artiştilor din Bacău. Este un eveniment public gratuit, gândit şi creat din dorinţa de a ne bucura împreună, cu comunitatea băcăuană de talentul tinerilor noştri artişti. Preţuind şi încurajând tânărul de astăzi, formăm caracterul adultului de mâine.

În contextul actual, organizatorii au considerat că este benefic să aibă loc un spectacol muzical pentru toţi băcăuanii, în aer liber pe Insulă de Agrement Bacău, pe ponton, unde fiecare spectator să se poată bucura de eveniment, fără prea multe constrângeri. Invitatul special al evenimentului este o renumita interpretă de prestigiu naţional şi internaţional, PAULA SELING, alăturându-se si ea în acest proiect.

Implicate activ în proiectele artistice ale celor două asociaţii, unde sunt voluntare şi cele trei fete care formează Trupa HAPPY DAY, singura trupă de fete fresh de la noi din ţară. Componenţa trupei este: – Lary (12 ani), Teodora (13 ani) şi Ella (12 ani), eleve ale Şcolii de Canto Crina Mardare, a şcolii de Canto Rubyma Music Art şi Artis Daio. Tinerele au voci frumoase, cu timbru special, cu personalitate şi perspectivă în lumea muzicii. Au temperament aparent rebel, sunt fete inteligente, pline de energie, dansează cu efervescenţă, producând o explozie antrenantă de bucurie când sunt pe scenă.

Primul single al trupei care a fost lansat pe 14 noiembrie 2020 se intitulează „Fete rele”. Textul melodiei se vrea o poveste despre trei prietene, care deşi sunt la o vârstă fragedă, au ambiţii de oţel, sunt hotărâte şi nu pot fi uşor influenţate. Prin exuberant lor, ele trag un semnal de alarmă celor din jur, că nu pot fi „atacate” sub nici o formă, ca un vid împotriva bullying-ului. Melodia este semnată de Leya D. şi Sandel Bălan, orchestraţie Alin Radu, iar textul este scris de soprană celebră -Ana Condrea.

Lary şi Teodora sunt membre ale Clubului de Excelenţă, Dan Voiculescu. Au participat pe rând la concursurile „Next Star” și „Românii au talent”.
Succesul lor cu prima piesă s-a concretizat prin semnarea contractului cu casa de discuri China Records Company (Chocolaterecords-巧克力唱片). În prezent sunt difuzate pe platformele online, dar şi pe radio şi televiziune în China, Franţa şi Belgia, Florida, Canada şi Londra.
La noi au lansat piesa „Fete rele” și în prezent se finalizează a doua piesă a trupei „EŞTI AERIAN”, dar şi un remix al piesei „LASĂ-MĂ PAPĂ LA MARE” care se lansează în acest eveniment.

HOBBY CLUB (Asociaţia „Dă Mai Departe 2010”) în parteneriat cu Asociaţia pentru Ambulanţă, fiind organizatorul, are în cadrul evenimentului un program-spectacol de 2 ore în care sunt prezentate prin momente artistice, toate activităţile pe care le desfăşoară copiii la club. Păstrând o tradiţie de 10 ani, HOBBY CLUB încheie fiecare an de activităţi non-formale cu un spectacol de dans modern, balet, teatru, şah, zumba, canto, dezvoltare personală, chitară. La finalul spectacolului toţi copiii vor urca pe scenă pt un dans comun şi o baie veselă şi colorată de baloane!!!

Un comentariu

  1. Abia așteptam evenimentul!!
    Era necesar pt public să revenim la normalitate și să ne bucurăm de spectacole!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *