Primarul Cosmin Necula solicită deschiderea circulației pe segmentul finalizat al șoselei de centură

Tronsonul dintre E 85 (Nicolae Bălcescu) și DN 11 (ieșirea din Bacău spre Onești) măsoară 7,3 km si poate prelua traficul greu și traficul de tranzit, lucru care va descongestiona circulația la intrarea de sud în municipiul Bacau.

 „Am trimis către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere solicitarea de a deschide de urgență circulația pe acest segment finalizat. Este inadmisil ca tronsonul vestic să rămână închis până când premierul Orban și candidații PNL își vor face timp să inaugureze acest obiectiv în cântec de fanfară electorală.” a spus primarul Bacăului, Cosmin Necula.

Băcăuanii au nevoie urgent de fluidizarea traficului, de reducerea timpului și a costurilor de transport și de scăderea poluării cauzată de emisiile de noxe.

„Tocmai ei, cei care nu au contribuit cu ceva la realizarea acestui proiect vital pentru orașul nostru! Poate doar cu desene frumoase pe programele electorale ale candidaților PNL din ultimii 12 ani. Candidați care nici în ziua de astăzi nu știu pe unde trece centura, și vor ajunge pe șantier, la inaugurare, doar dacă ii duce cineva de mânuță.” a incheiat Cosmin Necula.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *