Primiți cu colindul ?

Asa cum ne-am obisnuit de cativa ani, in pragul sarbatorilor de Craciun, Primaria Comunei Racaciuni organizeaza un spectacol traditional de colinde si obiceiuri de iarna. Anul acesta evenimentul s-a desfasurat duminica, 22 decembrie pe Stadionul „Lia Manoliu” din comună.

Concertul a debutat cu grupul de asistaţi sociali de la C.R.R.N.Răcăciuni, coordonat de doamna HULUBEI CRINA – director al Centrului Răcăciuni, grup care în fiecare an este prezent cu dorinţa de a transmite din tot sufletul urări de bine şi de sănătate, urmati fiind de Grupul vocal – folcloric „Vatra satului” din Bereşti-Sascut, condus şi coordonat de d-na prof. Marinela Constantin care au prezentat cateva melodii dar si obiceiuri de Anul Nou.

Pe scena au urmat si doua talente din comuna mai exact MARIA AFLOAREI, o tânără care a debutat și s-a format prin activități pe lângă Centrul Cultural Răcăciuni, dar si OANA MOISĂ, o interpreta cu o voce specială, dar și cu un repertoriu deosebit pe care ati vazut-o si la alte festivaluri de folclor la care este invitată, dar si in emisiuni de televiziune.

Prima atractie a serii a fost recitalul interpretei VIORICA MACOVEI, una dintre cele mai apreciate doamne ale cântecului de la noi care ne-a mângâiat sufletele cu cântecul bucovinean. Daca prima atractie a serii a venit din zona muzicii populare, la cea de-a doua invitata am schimbat registrul muzical si am urmarit-o pe ANASTASIA LAZARIUC, cunoscuta pentru nenumăratele festivaluri şi turnee în ţară şi în străinătate, o interpreta atât de dorită pe scenele lumii.

Seara s-a incheiat cu mult asteptatul foc de artificii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *