Probleme mari legate de banii pentru rezervările pe Booking

Din ce în ce mai mulți oameni își rezervă cazarea cu ajutorul site-urilor de tip booking.

Atenționarea noastră se referă la faptul că prețurile expuse de compania olandeză Booking sunt mai mari față de cele oferite de agențiile de turism și chiar de hoteluri.

Este cunoscut faptul că Booking au probleme mari cu Autoritatea Ungară pentru Concurență (GVH), care a cerut o anchetă sectorială, cu privire la datoriile imense pe care această companie le are.

Se face apel la toți cei care au fost afectați, Agenția Ungară de Turism lansând un serviciu de asistență juridică pentru cei afectați.

Au fost cazuri în care turiștii s-au trezit cu banii luați și fără camere rezervate, deoarece Booking.com nu plătește cazările.

Se fac investigații referitoare cum o astfel de mare companie multinațională a acumulat datorii de milioane de forinți prin abuzul unei poziții dominante.

Astfel, Csaba Balasz Rigo, președintele Autorității Ungare pentru Concurență, a declarat că pregătirile pentru o anchetă sectorială rapidă sunt în curs de desfășurare, vor dura până la 30 de zile, cu posibilitate de prelungire.

Acesta vrea să vină cu propuneri concrete, iar toți clienții să fie despăgubiți.

În România nu există, deocamdata, reclamații, dar cu siguranță situația este probabil la fel.

Sursa foto : revenue-hub.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *