Rezultate remarcabile pentru seniorii Academiei de Dans „ADAMAS”

Clubul Sportiv Beija Flor din Galați a organizat pe 21 martie cea de-a IV-a ediție a evenimentului intitulat Danube Dance Fest, de această dată în online.

La acesta competitie internaționala de dans și-au dat concursul peste 600 de participanți, care s-au întrecut atât pe diferite segmente de vârstă cât și pe mai multe categorii de dans: solo, duo, trio, cvartet și în formații.

A fost un eveniment de amploare la care au participat și dansatorii băcăuani de la Academia de Dans Adamas care au înregistrat rezultate remarcabile. 10 medalii de aur, 7 de argint și 5 de bronz, au fost obținute de copiii pregătiți de Andreea Dobrea, dar și de Mara Gherghiță care a obținut și un premiu de excelență pentru toate momentele prezentate în concurs.

Surpriza cea mare a venit de la formațiile de seniori ale clubului Adamas, care au încântat privirile juraților.
Astfel, formațiile Color Mix și Swans Dance au fost declarate câștigătoarele categoriilor la care au participat. Mai mult decât atât, formația „Color Mix” a câștigat și titlul de „best moment”.
Drept pentru care, luni, 29 Martie, s-au adunat in sala de antrenament, pentru a si ridica diplomele si medaliile binemeritate.

Felicitări tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *