Sindicatele și patronatele își doresc să se implice mai mult în combaterea pandemiei de COVID-19

Marți, 30 martie 2021, de la ora 11.00, s-a desfășurat, în sistem audioconferință, ședința Comisiei județene pentru dialog social, condusă de prefectul Leonard Ioan Bulai, împreună cu subprefectul Tudorița Lungu.

Ședința a avut pe ordinea de zi o informare privind activitatea desfășurată de Agenția pentru Protecția Mediului Bacău în anul 2020.
Totodată, în ședință, președintele Confederației Naționale a Patronatului Român, filiala Bacău, Georgel Merlușcă, a solicitat informații privind situația generată în județul Bacău de virusul SARS-Cov-2 și măsurile dispuse, în vederea unei implicări mai consistente  în acțiunile de combatere a pandemiei de COVID-19.

În acest sens, prefectul Leonard Ioan Bulai a solicitat conducătorilor sindicatelor și patronatelor, precum și celor ai serviciilor publice deconcentrate  să sprijine autoritățile prin informare și implicare în aplicarea și respectarea normelor legale și măsurilor igienico-sanitare pentru diminuarea numărului de îmbolnăviri, mai ales în această perioadă, a sărbătorilor Pascale, perioadă expusă mai mult aglomerărilor de persoane.

Instituția Prefectului – județul Bacău le-a transmis acestora datele ce pot fi accesate pentru a vizualiza informațiile de interes, actualizate permanent, privind situația în județul Bacău, generată de pandemia de Covid 19 și măsurile necesar a fi aplicate, informații ce se actualizează permanent, situația fiind în dinamică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *