Rezultatele acțiunilor de prevenire a răspândirii COVID 19, derulate in weekend-ul 24 – 26 iulie

În perioada 24-26 iulie, acţiunile de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă au continuat în zonele aglomerate din judeţul Bacău, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

Un număr de 230 de poliţişti, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean, Grupării de Jandarmi Mobile, polițiști locali, dar şi reprezentanți ai instituţiilor cu atribuţii de control au participat, zilnic, la acţiunile comune de verificare.

În cadrul activităţilor, în cele trei zile, au fost legitimate 1919 persoane, au fost verificate 675 obiective (restaurante, parcuri, terase, spaţii de cazare ş.a.) şi 1314 mijloace de transport, iar ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 415 sancțiuni contravenţionale, în valoare de 44.800 de lei.

Activităţi asemănătoare vor fi desfăşurate în continuare în vederea conştientizării tuturor cetăţenilor privind necesitatea respectării măsurilor de distanţare socială.

Vă amintim de TELVERDE-0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *