TITULARIZARE 2020: Repartizarea disciplinelor pe centrele de examen din Bacău

Luni, 27.07.2020, dupa ora 14.00 la centrele de concurs au fost afisate listele cu repartizarea candidatilor in salile de concurs.

Va reamintim ca intrarea candidatilor in centrul de concurs se va realiza in intervalul orar 7.00-8.15 in ziua de 29.07.2020. La prezentarea în centrul de concurs, candidaţii vor avea asupra lor buletinul/cartea de identitate/adeverinta identitate/ paşaportul în termen de valabilitate. În mod excepțional, accesul se poate face și în baza permisului de conducere sau cărții de alegător. Pentru redactarea lucrărilor se foloseşte cerneală sau pix de culoare albastră; desenele/graficele se pot executa şi cu creionul negru.

Este interzisă utilizarea instrumentelor de scris(stilou, pix) a căror cerneală se poate şterge. Candidaţii şi profesorii asistenţi nu pot avea asupra lor, în sălile de concurs, cărţi, caiete, telefoane mobile sau alte mijloace de calcul şi de comunicare la distanţă.

Candidaţii pot avea dicționare pentru disciplinele latină sau greacă veche şi planurile de conturi pentru disciplina „economic, administrativ, poştă”.

 REPARTIZARE DISCIPLINE PE CENTRE DE CONCURS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *