Sancțiuni aplicate de jandarmii băcăuani în ultimele zile

19200 de lei reprezintă valoarea totală a amenzilor aplicate de efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău în acest week-end, în urma misiunilor de ordine publică executate atât în sistem integrat, în cooperare cu polițiști, cât și prin patrule de jandarmi.

Cele 73 de sancțiuni contravenționale au vizat tulburarea liniștii publice prin strigăte și tipete, consumul de băuturi alcoolice în locuri publice, provocarea de scandal, adresarea de injurii, pescuit fără permis, apelarea în mod repetat la mila publicului, refuz de legitimare, neafișarea unor prețuri, apelarea nejustificată la 112.

Majoritatea faptelor de tulburare a ordinii publice au fost săvârșite pe fondul consumului de alcool, care a potențat ,,curajul” scandalagiilor. 15 ,,curajoși” de acest fel au fost depistați de echipajele de jandarmerie în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Nepăsarea lor a fost amendată cu suma totală de 9000 de lei, procesele-verbale de constatare și sancționare a contravenției urmând a fi expediate în vederea executării silite la serviciile de taxe locale, în cazul în care nu vor fi achitate ,,din proprie inițiativă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *