Sub deviza ”PĂSTRAREA OBICEIULUI DE A TRANSFORMA VORBELE ÎN FAPTE”

Senatoarea Cristina Breahnă-Pravăț, şi-a depus, vineri 26 aprilie, candidatura pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean din partea PSD Bacău.
Conform declarației acesteia, unul din obiectivele importante care va fi urmărit în mandatul său împreună cu efortul și expertiza executivului din Consiliul Județean va fi păstrarea județului Bacău în topul județelor fruntașe din punct de vedere al atragerii de fonduri europene. De asemenea, d-na Pravăț își dorește păstrarea unei cutume înregimentată de ceva timp în consiliul județean de a încheia parteneriate administrative cu UAT-uri din județul Bacău, respectiv cu municipiile, orașele și comunele județului, parteneriate care să-și propună susținerea unor proiecte importante în materie de educație, sănătate, sport, etc.
La eveniment a participat și preşedintele PSD Bacău Dragoș Benea, parlamentari precum şi candidații propuși pentru consiliul județean.
În alocuțiunea sa, preşedintele PSD Bacău, a arătat că pentru aceste alegeri locale este propusă cea mai bună tripletă politico-administrativă din ultimii 20 de ani, cu referire la candidaturile pentru primar/viceprimar la municipiul Bacău precum și pentru președinția consiliului județean. De asemenea, Dragoș Benea a avut și un mesaj pentru adversarii politici, ”celor care poartă de grijă organizației PSD Bacău şi lansează tot felul de atacuri aluzive” transmițând acestora sărbători Pascale liniștite până pe 5 mai și ”să aibă gânduri și fapte pe măsura credinței pe care o afișează pe rețelele de socializare, iar după 6 mai, îi așteptăm în campanie, la dezbateri şi – în cele din urmă – la urne”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *