Trei bărbaţi au luat cu forța un copil de doi ani de la mama lui, iar acum sunt anchetaţi de poliţişti

La data de 27 martie, în jurul orei 13.00, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău au fost sesizaţi prin 112, de către o tânără din comuna Secuieni, despre faptul că fostul concubin, însoţit de alţi doi bărbaţi, prin exercitarea de acte de violenţă, i-ar fi luat copilul de 2 ani şi ar fi plecat cu un autoturism către municipiul Bacău.

Poliţiştii s-au mobilizat imediat şi au început cercetările pentru a stabili cu exactitate situaţia de fapt. Astfel, la scurt timp, autoturismul în cauză a fost oprit pe DN 2 E 85, în localitatea Faraoani.

Polițiștii au identificat cei trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 35 de ani, care ar fi luat minorul în cauză, cu intenţia de a-l transporta la domiciliul tatălui, pe raza judeţului Buzău. Minorul a fost încredinţat mamei, iar cei trei bănuiţi au fost conduşi la sediul poliţiei pentru audieri, poliţiştii continuând cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violenţe sub forma violenţei în familie.

Doi dintre bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti şi, ulterior, prezentaţi instanţei care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Poliţiştii vă recomandă să apelaţi numărul unic de urgenţă 112 pentru orice infracţiune la care sunteţi victimă sau martor!

Lipsirea de libertate a unei persoane în mod ilegal se pedepseşte cu închisoarea de la 1 la 7 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *