URMĂRIT NAȚIONAL, PRINS DE JANDARMI

Un bărbat de 34 de ani din municipiul Bacău, dat în urmărire națională pentru executarea unei pedepse cu închisoarea a fost prins miercuri de jandarmii băcăuani.

     Ieri seară, în jurul orei 22.00, jandarmii din cadrul unui echipaj mobil de ordine și siguranță publică, pe timpul executării acțiunilor specific pe strada Oituz din municipiul Bacău, în zona intersecției cu strada Energiei, au observat o persoană care transporta fier vechi cu un atelaj hipo.

         Având în vedere ora respectivă, prezența atelajului hipo în acea zonă, precum și faptul că persoana a devenit neliniștită la vederea jandarmilor aceștia au încercat să o oprească.  În momentul în care jandarmii au oprit autovehiculul din dotare lângă atelaj persoana în cauză a încercat să lovească autovehiculul cu atelajul hipo și să fugă. S-a trecut la oprirea și interceptarea persoanei în cauză; s-a efectuat legitimarea acesteia, constatându-se că este vorba despre un bărbat din municipiul Bacău, în vârstă de 34 de ani.

         În urma legitimării și stabilirii identității persoanei depistate a rezultat faptul că aceasta figura în bazele de date ca urmărit national , având de executat o pedeapsă cu închisoarea de un an și patru luni. La fața locului , cu ocazia depistării urmăritului national, jandarmii au întocmit actele de procedură specifică acestui gen de constatare și ulterior, pe baza unui proces verbal de predare – primire, acesta a fost predate organelor de poliție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *