ZIUA COPILULUI sărbătorită alături de BUBURUZELE Grădiniței RĂCĂCIUNI, dar și de elevii din comuna PARAVA

De 1 iunie, Ziua Copilului, în România și nu numai, obiceiurile diferă de la familie la familie. De cele mai multe ori, în această zi sunt oferite copiilor de toate vârstele dulciuri, jucării, baloane colorate, hăinuţe sau diferite lucruri pe care ei și le doresc. De asemenea, de Ziua Copilului sunt organizate petreceri-surpriză, evenimente artistice sau diverse ateliere dedicate copiilor, dansuri tradiţionale, manifestări sportive, excursii.​

De astfel de activități au avut parte elevii clasei a III-a de la de la Școala Gimnazială Parava, îndrumați de către învățător Maria Zaharia, care luni 31 mai au susținut un program artistic în incinta Muzeului de etnografie „Preot Vasile Heisu” Răcăciuni.

Nici Grupa „Buburuzelor” de la Gradinita Răcăciuni, nu a trecut cu vederea semnificația Zilei Copilului, și îndrumată de educator Adina Petroiu, au prezentat miercuri 2 iunie un program artistic alcătuit din cinci dansuri, la final cei mici fiind răsplătiți cu dulciuri si mici surprize.

Evenimentele au fost susținute de cadrele didactice mai sus menționate, împreună cu Andreea Diaconu din partea Scolii Gimnaziale Răcăciuni, Lucian Cheța, din partea Primariei Răcăciuni, dar și de Alina Chelaru din partea Muzeului de etnografie „Preot Vasile Heisu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *