Actorul legendar KIRK DOUGLAS, s-a stins din viață la 103 ani

Kirk Douglas, pe numele sau real Issur Danielovitch mai târziu Demsky, s-a născut pe 9 decembrie 1916. A fost  actor, regizor, producător, unul dintre supraviețuitori ,, Epocii de Aur” a Hollywood-ului.

Trista veste a fost confirmată, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook, de către Michael Douglas, fiul său care i-a călcat pe urme în Cetatea Filmului.

„Cu o tristețe imensă, eu și frații mei anunțăm că Kirk Douglas ne-a părăsit astăzi, la vârsta de 103. Pentru lume el era o legendă, un actor din epoca de aur a filmelor, care a trăit bine în anii săi de aur, un umanitar al cărui angajamentul față de justiție și cauzele nobile în care a crezut, a stabilit un standard la care toți să aspirăm.

Dar pentru mine și pentru frații mei, Joel și Peter, el a fost pur și simplu tata, pentru Catherine, o socru minunat, pentru nepoții și strănepotul lui – bunicul lor iubitor, și pentru soția sa Anne, un soț minunat.

Viața lui Kirk a fost bine trăită și el lasă o moștenire în film care va dura pentru generațiile următoare și o istorie ca un filantrop renumit, care a lucrat pentru a ajuta publicul și pentru a aduce pacea pe planetă.

Lasă-mă să închei cu cuvintele pe care i le-am spus la ultima sa zi de naștere și care vor rămâne întotdeauna adevărate: „Tată – Te iubesc atât de mult și sunt atât de mândru că sunt fiul tău”, a scris Michael Douglas.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *