CFR Călători suplimentează trenurile de sărbători

CFR Călători suplimentează trenurile care circulă pe cele mai solicitate rute în perioada sărbătorilor de iarnă. Astfel, până la sfârșitul anului garniturile circulă cu un număr și mai mare de vagoane pentru ca toți cei care trebuie să ajungă acasă de sărbători să poată călători în siguranță.

Peste 110 trenuri circulă în această perioadă din Bucureşti spre/dinspre Baia Mare, Suceava, Iași, Brașov, Cluj Napoca, Oradea, Constanţa, Galați, Sighetu Marmației, Craiova, Timișoara Nord cu peste 17.500 de locuri suplimentate și 230 de vagoane în plus. Aceasta este doar prima etapă, urmând ca până la 31 decembrie 2020 capacitatea trenurilor să mai fie suplimentată în funcție de cererea călătorilor.

CFR Călători poate dimensiona mai bine capacitatea trenurilor la numărul de locuri solicitat, dacă sunt făcute rezervări din timp. Mai mult, la cumpărarea cu anticipație se acordă o reducere de 5 până la 10%, iar pentru biletul dus-întors reducerea este de 10%.

Pentru a evita aglomerația, călătorii sunt rugați să nu aleagă pentru destinația lor doar trenurile de la orele de vârf. De asemenea, CFR Călători recomandă călătorilor să nu urce în tren dacă la casa de bilete, li se comunică faptul că nu mai sunt locuri. Recomandarea este valabilă și pentru persoanele posesoare de abonamente/autorizații.

Atenție! Purtarea mășii de protecție la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum și în zonele de așteptare a trenurilor – stații de cale ferată, peroane, săli de așteptare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *