Incă un tânăr reţinut de poliţişti pentru înşelăciune prin metoda „accidentul”

La data de 15 aprilie a.c., polițiștii din Comăneşti au depistat în flagrant delict, pe raza localităţii, un bărbat, de 37 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune prin metoda „accidentul’’.

Din cercetările efectuate a reieșit că, la data de 15 aprilie a.c., în baza unei înțelegeri telefonice, un bărbat de 54 de ani, ce efectua transport în regim taxi, s-ar fi deplasat în comuna Poduri, la locuinţa unui bătrân de 76 de ani, de la care ar fi ridicat un plic pe care, ulterior, l-ar fi transportat în Comăneşti pentru a-l înmâna unui tânăr de 28 de ani, din localitate.

Poliţiştii din Comăneşti au intervenit prompt şi l-au prins în flagrant pe tânărul în cauză, în timp ce primea plicul de la taximetrist.

În urma controlului efectuat polițiștii au descoperit un telefon mobil şi plicul ce conţinea suma de 1000 de lei pe care le-au ridicat în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Bacău.

Bărbatul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti, cu propunere legală. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor implicați.

Poliţiştii băcăuani atenţionează cetăţenii să fie prudenţi atunci când sunt apelaţi telefonic de persoane necunoscute, să nu dea curs solicitărilor primite de la acestea şi să anunţe poliţia la numărul de urgenţă 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *