Medalii pentru sportivii de la Phoenix Bacău, la Bucharest Challenge International Cup

Sâmbătă 23 Octombrie 2021 a avut loc la sala de sport „Apollo” din Bucureşti cea de aVIII-a ediţie „Bucharest Challenge Internaţional Cup” karate knock-down, competiţie internaţională.

La această competiţie au participat peste 330 de sportivi, 33 de cluburi reprezentând 6 ţări: Spania, Ucraina, Anglia, Republica Moldova, Turcia şi România.

„Spre surprinderea noastră perioada de pandemie prin care a trecut sportul românesc nu a stins dorinţa de competite a sportivilor noștri. La acest turneu sportivii clubului Phoenix Bacău s-au prezentat cu 11 participanți unde şi-au arătat dorinţa de a lupta şi spiritul de karateka. Competiţiile dezvoltă sportivilor abilităţi pe care antrenamentele nu le pot oferii, lupta fiind mai ales cu ei insis şi nu doar cu ceilalţi adversari. Dorim ca prin acest turneu să demonstrăm tuturor sportivilor karateka din România ca spiritul şi dorinţa de competite nu ne-au părăsit niciodată în pofida pandemiei prin care trecem.” au declarat reprezentatii clubului Phoenix.

Rezultatele sportivilor sunt următoarele:
Locul 1– Damian Teodora
Locul 2– Alexiu Vlad, David Sara
Locul 3– Prodan Andreea, Samson Diana, Vieru Andrei, Bârca Adrian, Lupu George, Perju Tudor, Boariu Andrei, Panoschi Cătălina

Felicitări tuturor sportivilor participanţi pentru curajul de care au dat dovadă şi pentru rezultatele obţinute.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

error: