Mii de pachete de țigări de contrabandă, descoperite de polițiștii băcăuani

Poliţiştii din Bacău au indisponibilizat 31.474 de pachete de ţigarete de contrabandă, de la un bărbat din judeţul Suceava, depistat în trafic. Acesta a fost reţinut.

Bărbatul, de 35 de ani, din judeţul Suceava, a fost oprit în trafic, marți, 15 septembrie, de poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Bacău, pe raza județului. În urma controlului autovehiculului, s-au descoperit ţigaretele, netimbrate şi fără documente de provenienţă, depozitate în spaţii disimulate din interiorul autoutilitarei.

Cele 31.474 de pachete de ţigări în valoare de aproximativ 440.000 de lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului, cu propuneri legale.

A fost indisponibilizată și autoutilitara folosită la transportul țigaretelor. Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, care continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *