Președintele executiv PLUS, europarlamentarul Dragoș Tudorache, în vizită la Bacău

Președintele executiv al PLUS, europarlamentarul Dragoș Tudorache, s-a aflat marți, 15 septembrie, la Bacău, unde a susținut o conferință de presă alături de mai mulți candidați ai Alianței PNL-USR-PLUS din Municipiu și Județ la alegerile locale.

Au vorbit Cristian Ichim, Președinte PLUS Bacău și propunerea Alianței PNL-USR-PLUS ca vicepreședinte al Consiliului Județean Bacău, Președintele executiv al PLUS, europarlamentarul Dragoș Tudorache, Ștefania Popescu, Președinte Generația PLUS Bacău și candidatul Alianței PNL-USR-PLUS pentru Primăria Municipiului Bacău, Președinte USR Bacău, Lucian Daniel Stanciu Viziteu.

Orașul Bacău s-a remarcat în ultimii ani în mod negativ. Domenii precum infrastructura, economia, sportul, cultura, educația, au căzut pradă intereselor politice și de partid, în dauna cetățenilor băcăuani. Actualul Primar a reușit perdormanța să monteze mochetă sintetică în oraș, să nu finalizeze mai nimic ni ce și-a promis, toate promisiunile sunt aproape finalizate sau în curs de finalizare. Rata șomajului este de 4,9%, locurile de muncă sunt tot mai puține, tineretul alege tot mai mult alte orașe, aleg să lucreze și să studieze în țări străine. Bacăul este un oraș îmbătrânit, cu puține perspective de viitor, și toate acestea din cauza politicienilor PSD care au ținut și țin captiv atât orașul cât și județul.

Cristian Ichim a subliniat faptul că acum este nevoie de schimbarea mult căutată, orașul nu-și mai permite încă 5 ani de așteptare și subdezvoltare. Modul cum s-a desfășurat campania electorala locală a arătat disperarea actualei administrații, s-a recurs la atacuri la persoană, familie, afacere, prieteni, știrile false sunt la ordinea zilei, fapt pentru care AEP a taxat de două ori campania agresivă și mincinoasă a PSD-ului.

Dragoș Tudorache a subliniat că este vital sa menținem abordarea europeană, fondurile europene sunt sursa ideală pentru a pune în aplicare proiectele propuse, în exercițiul 2021-2027, 70 de miliarde de euro așteaptă să fie atrase, trebuie să ne dorim și să demonstrăm că putem, avem această datorie față de cetățeni.

Ștefana Popescu s-a implicat în politică pentru a demonstra că și tinerii pot face față schimbării, că ei pot fi schimbarea, trebuie doar să te decizi să te implici. Tinerii din Bacău au nevoie de o reprezentare mai bună, mai eficientă și cu adevărat în interesul lor.

Lucian Daniel Stanciu Viziteu este propunerea Alianței PNL-USR-PLUS pentru Primăria Municipiului Bacău și speranța dreptei în salvarea comunității băcăuane. Proiectele îndrăznețe propuse au stârnit interes dar și critici. După ani de administrație PSD, unde dezvoltarea, fondurile europene, nivel de trai ridicat au fost doar cuvinte nu și realități.

Sursa: Comunicat de Presă, PLUS BACĂU

Foto: zdbc.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *