Municipiul Bacău luat la pas de primarul Lucian Stanciu Viziteu

Primarul Viziteu a luat la pas municipiul pentru a vedea cum muncesc oamenii pentru pâinea cea de toate zilele. Probabil a vrut să descopere cum se muncește la propriu că fictiv știe cum stă treaba.

Investit în funcție de mai bine de la 6 luni de zile, edilul ne demonstrează zilnic, prin postările pe care le face, pe pagina sa personală, cât de harnic este. Miercuri, pe când vremea era ploioasă, acesta a scos din dotare utilajele de măturat, stropit și aspirat. Întrebarea este: De ce a scos primarul Viziteu aceste utilaje dacă afară ploua ?!?

În paralel, bineînțeles, ne informează ca pregătește și niște “chestii” mai importante: vorbea, tot pe pagina sa personală, că vrea să diminueze prezența prafului (oare tot pe vreme ploioasă…?) și să crească numărul zonelor verzi, păi și trenul urban, ce se mai aude de el?!? Să nu uităm, a spălat cu detergent nepoluant, poate ne spune și nouă: de care detergent este și câte mii de lei costă?

Între timp sau în timpul său liber, de care nu duce lipsă, acesta a reușit să viziteze mai multe companii din municipiu, una din ele este specializată în analize microbiologice de produse alimentare și apă. Ce credeți, a rămas plăcut impresionat, deoarece laboratorul este singurul din regiunea Moldovei și are la bază tineri ingineri specializați și școliți în Bacău. Păi da, însă nu în mandatul său, el a venit cu barca de la Brăila și a luat totul de-a gata. Cum să nu fii surprins !?!

Așadar, vizitele nu au încetat, Viziteu a trecut și prin Șerbănești, unde a descoperit cu stupoare că există o familie de tineri antreprenori, care produc candele pentru o clientelă națională. Exemplul acestor tineri și nu numai, ar trebui să îi deschidă viziunea domnului edil și să pună umărul la treabă, lasând postările, că acestea nu ne ajută, suntem sătui de promisiuni nefondate!

Un comentariu

  1. Articol de doi lei. Lăsati șantajul, domnilor. Faptul ca nu primiți ce doriți, nu înseamnă că primarul este asa cum îl catalogați voi. Audiența mică și șantaj cât casa. Prietenii știu de ce. Și totuși, tot pe ultimele locuri rămâneți cu numărul de cititori.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *