România amanetată cu cetățenii săi jucați la alba-neagra!

Îmi vine în minte replica lui Vlad Țepeș din filmul cu același nume, din 1979: ”Dacă vi se pare că prețul libertății este mic, vă amăgiți. Libertatea nu poate fi cumpărată! Prețul libertății va crește mereu, pe nesimțite, până într-o zi, când prețul libertății va fi libertatea însăși! Să ne ferească Dumnezeu de ziua aceea. Atunci va fi prea târziu!”
Iubiți-vă țara și nu o abandonați la nevoie! Istoria ne va judeca.
Uitați-vă în ce hal am ajuns. Uitați-vă cât teatru ieftin se joacă pe munca și sănătatea noastră.
Prețurile vor crește până la nivelul la care nu le mai putem plăti. Asta vreți? Aici vreți să ajungem? Să nu putem plăti cât pot fura ei?


Români, este rușinos ceea ce tolerăm la nesfârșit!

Este rușinos că nu facem un minim de efort să ne salvăm țara! Nu mai spun că bunicii și străbunicii noștri și-au dat viața pentru România, iar acum se uită rușinați la noi cum o vindem nestingherit străinilor. Puteți trăi cu rușinea de a sta slugă la străini?
Vă puteți uita în ochii copiilor voștri, când viața lor va fi prea grea, știind că nu ați făcut nimic să-i ocrotiți?
Arătați că vă pasă, măcar puțin, că sunteți români!

Recent mi-am adus aminte de cartea scrisă de Codin Maticiuc despre Nuțu Cămătaru. În carte, Nuțu confirmă că s-a implicat financiar într-o grămadă de campanii electorale pentru diverși politicieni. Nu este singurul care recunoaște că sponsorizează astfel de “afaceri”. Problema este că mulți politicieni, după ce s-au văzut ”cu sacii în căruță”, neagă – cel puțin public – implicarea cămătarilor, asemenea ”fecioarelor neprihănite”.
În locuri umbrite, însă, legăturile se mențin la un nivel destul de strâns. Se întâlnesc, pun țara la cale, returnează sub diferite moduri ceea ce li s-a ”dăruit”.
În momentul în care politicianul s-a vândut, este clar că dă mâna cu nelegea. Este un fel de pact cu Diavolul în momentul în care el le folosește banii, femeile și drogurile.
Atunci când ajung în funcții, ochii lor se închid și devin orbi. Orbi pentru scandaluri, orbi pentru furturi, orbi pentru tot felul de nelegiuiri, pentru trafic de toate felurile, sub toate modurile, peste tot, la toate nivelurile.
Când viața lor este pusă gaj, cum putem pretinde corectitudine din partea lor?

Și în Bacău aceşti politicieni reptilieni nehaliţi (de)căzuţi prin voia sorţii şi a serviciilor în funcţii, au iluzia satrapului de partid că pot face ce vor. Javra de partid nu moare ci doar schelălăie când are ordin.

După cum știm, matusalemicul șef PSD şi-a rezolvat problemele cu ”justiţia independentă”. Iar ce trebuie să mai știm este că nu se lasă. Astfel, implicit, pe adversarii politici de acum îi va mânca pe pâine. Sau, poate, atunci când vor veni în genunchi să cerşească milă faţă de acest ”Zoon politikon”, îi va ierta pe cei  progresiști & gaşca pentru ”deviaţionismul ideologic”. Cel mai probabil, însă, nu iertare li se va acorda atunci ci un sincer… sictir.

De ce? Pentru că actuala gaşcă nefericită a sorţii, ajunsă în Primăria Bacău, reprezintă doar o conjuraţie a mediocrilor într-ale administrației, pe care un politician versat – precum șeful PSD – o demantelează în câteva secunde.

Cetăţene USR-ist și PNL-ist, doar Domnul Justiţiei Integrate în Sistem poate interveni asupra problemelor lu’ matale. La drept vorbind, doar Domnul de sus vă mai poate salva de consecințele stângăciilor făcute .

Dar, vedeți şi verificați, bătrânul PSD-ist nu este Domnul, ci o Satană bulversa(n)tă şi revanşardă care vă lucrează neîncetat.

De aceea susţin şi afirm, cu ceva compasiune, că acești stângaci progresiști & gaşca de la Primăria Bacău sunt – indirect – adevăraţii agenţi electorali ai creaturii politruce PSD-iste, pe care aceasta din urmă îi va vinde şi răstigni cu dispreţ atunci când va fi momentul.

Anonimus CCM – colaborator Radio Easy

PRECIZĂRI: Legea nr. 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul editorial sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *