Se dezice PSD de primarul Necula?

Conform site-ului fermapolitica.ro, conducerea filialei județene a PSD Bacău nu va mai conta pe candidatura lui Cosmin Necula pentru un nou mandat, la alegerile locale de anul viitor. Relațiile dintre europarlamentarul Dragoș Benea, președintele organizației județene și primarul Necula s-au răcit de ceva vreme, din cauza rezultatelor administrative slabe ale conducerii primăriei.

Informațiile publicate de site-ul amintit sunt confirmate și de declarațiile făcute de Benea la Mesagerul FM , conform cărora PSD vrea un nou mandat în fruntea municipiului însă nu mizează neapărat pe o nouă candidatură a lui Necula. Europarlamentarul a adăugat faptul că primarul “și-a cam irosit energiile degeaba”.

De altfel, au existat informații în piața politică despre o eventuală trecere a primarului Bacăului de la PSD la Pro România. Până la limpezirea apelor, Necula mai are de trecut un hop, dosarul penal instrumentat de DNA Bacău pentru finanțarea nerambursabilă de anul trecut, pe Legea 350.

La această oră, atât primarul Necula cât și viceprimarul Ștefan au fost trimiși în judecată de către procurorii anticorupție în urma unei plângeri penale formulate de consilierul local independent Cristian Ghingheș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: